Σάββατο, 13 Ιούλιος 2024

Λίστες ενημέρωσης

Ενημερωτική Εκστρατεία: "ΟΧΙ στην καταστροφή της παραγωγικής Ελλάδας"

Μια πρωτοβουλία της Ένωσης Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2021.

Δημιουργική παραγωγικότητα παντού, για ραγδαία, βιώσιμη μείωση της Ανεργίας. Η Ελληνική Βιομηχανία πρέπει να σωθεί. Τώρα, όχι μεθαύριο.

Το e-Library αποτελεί την εβδομαδιαία Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Ιδεών του περιοδικού Κοινωνία Πολιτών και περιλαμβάνει προτάσεις για πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις, συνέδρια, εκδηλώσεις, κ.α. Αποστέλλεται συστηματικά κάθε Πέμπτη στα μέλη και τους ψηφιακούς φίλους της Ένωσης ήδη από τον Φεβρουάριο του 2005. Για να εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών αρκεί να συμπληρώσετε το e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο "Εγγραφή στα newsletter μας" στην αρχική σελίδα.

Το newsletter Παρέμβαση στα Free Press και στα Blogs περιλαμβάνει ενδιαφέροντα επίκαιρα άρθρα και εκδηλώσεις που δημοσιεύονται σε free press έντυπα και σε ιστολόγια. Αποστέλλεται συστηματικά κάθε Δευτέρα στα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από το 2010. Για να εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών αρκεί να συμπληρώσετε το e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο "Εγγραφή στα newsletter μας" στην αρχική σελίδα.

Το newsletter Παρέμβαση στο Διεθνή Τύπο, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις, άρθρα και πολιτιστικές προτάσεις που αντλούνται από έγκυρα διεθνή μέσα. Αποστέλλεται κάθε Τετάρτη στα μέλη και τους φίλους της Παρέμβασης από τον Ιανουάριο 2012. Για να εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών αρκεί να συμπληρώσετε το e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο "Εγγραφή στα newsletter μας" στην αρχική σελίδα.

To e-koinonia politon είναι η οnline ηλεκτρονική εκδοχή του έντυπου περιοδικού ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ψηφιακή έκδοση δίνει άπειρες δυνατότητες αισθητικής αναβάθμισης με ελάχιστο κόστος, δίνει εχέγγυα στην έκδοση και σε αφήνει να στρέψεις την προσοχή σου στο περιεχόμενο και τέλος σε απελευθερώνει από τους βραδυκίνητους και πανάκριβους τρόπους διανομής.Για να εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών αρκεί να συμπληρώσετε το e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο "Εγγραφή στα newsletter μας" στην αρχική σελίδα.

Ο "Οδηγός Προτάσεων Δημόσιας Πολιτικής" είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο περιοδικής ηλεκτρονικής έκδοσης και χρήσιμης γνώσης για τους διαμορφωτές της Δημόσιας Πολιτικής στην Ελλάδα. Εντοπίζει και αναδεικνύει έρευνες, ιδέες και λύσεις στα διάφορα πεδία πολιτικής (Περιβάλλον, Άμυνα, Υγεία-Πρόνοια, Δημόσιος Τομέας, Αγροτική Οικονομία, Κοινωνική Ασφάλιση, Στατιστικές Υπηρεσίες, Πολιτισμός, Παιδεία) που αναρτώνται στους ιστοχώρους 600 περίπου Ινστιτούτων, Οργανισμών, Δημόσιων Φορέων και έγκυρων "Δεξαμενών Σκέψης" - Think tanks παγκοσμίως.

Αυτή είναι η "καρδιά" της αποστολής που έχει θέσει στον εαυτό της η Ένωση Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο ενεργών πολιτών στα 15 χρόνια δράσης της. Και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που αυτός ο Οδηγός διεκδικεί μια υψηλή πληρότητα όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μερικές παρόμοιες πρωτοβουλίες συνθετικής επισκόπησης Δημοσίων Πολιτικών υπάρχουν βεβαίως σε διεθνές επίπεδο, αλλά προέρχονται από προηγμένους Κυβερνητικούς Οργανισμούς και απευθύνονται σε πολύ κλειστό κύκλο αποδεκτών.

Ο Οδηγός αυτός δεν θα υπήρχε χωρίς την καθοριστική συνεισφορά και εποπτεία του Ηλία Μόσιαλου, Ειδικού Γραμματέα του Δ.Σ. της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, καθηγητή στο LSE και εσχάτως Βουλευτή Επικρατείας, που μαζί με τους συνεργάτες του στο Λονδίνο, έφεραν σε πέρας το βασικό μέρος του εγχειρήματος. Συνεπικουρεί και επεκτείνει το επιστημονικό επιτελείο και το δυναμικό της Ένωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για να εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών αρκεί να συμπληρώσετε το e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο "Εγγραφή στα newsletter μας" στην αρχική σελίδα.