Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2023

Οι εκδηλώσεις μας

« Φεβρουάριος 2023 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Οι ανακοινώσεις μας

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 13:49

Ημερίδα της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών- Δήμος Αμαρουσίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ» σας προσκαλεί σε Ημερίδα, την οποία διοργανώνει με τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία παραχωρεί ο Δήμος (Ισόγειο Δημαρχιακού Μεγάρου Αμαρουσίου, οδός Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα, τηλ.: 213 2038000), την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, στις 6 μμ, με θέμα:

«ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
Ο ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΛΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ»

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν:
- ο κύριος Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, και
- η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ .
Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν:
– η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, Νομικός, Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και από το Chartered Institute of Arbitrators of London-CIArb, MCIArb, Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, με θέμα: «Γενική Εισαγωγή στην Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις κατά το Ελληνικό και το Κοινοτικό Δίκαιο, οι βασικές Αρχές της, ο ρόλος και οι δεξιότητες του Διαμεσολαβητή».
– η κυρία Βασιλική Δεληστάθη, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα: «Η Διαμεσολάβηση στις οικογενειακού διαφορές. Ενδείκνυται και πότε;».
– η κυρία Μαριάννα Τσιάλα, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Ιατρικό Δίκαιο και τη Βιοηθική (L.L.M in Medical Law and Bioethics, από το Πανεπιστήμιο Queen Mary University of London)με θέμα: «Η Διαμεσολάβηση στις ιατρικές διαφορές. Ενδείκνυται και πότε;» και

Θα παρουσιαστεί, επίσης, προσομοίωση Διαμεσολάβησης σε ιατρική διαφορά, στην οποία τους ρόλους του Διαμεσολαβητή, των Μερών και των νομικών παραστατών τους θα υποδυθούν Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές, ενώ Διαπιστευμένος Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών θα σχολιάζει την διαδικασία, συσχετίζοντάς την με όσα θεωρητικά θα έχουν εκτεθεί από τους ομιλητές, προκειμένου να γίνει πλήρως κατανοητή από το ακροατήριο.

Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας στο email της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ»: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με κοινοποίηση στην κυρία Βασιλική Δεληστάθη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και στην κυρία Χριστίνα Δημητρίου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Η Πρόεδρος
της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ
Κατερίνα Κωτσάκη