Τρίτη, 30 Μάιος 2023

Γίνετε μέλη μας

Η Ένωση Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στηρίζεται αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των μελών και φίλων της καθώς και σε χορηγίες υποστήριξης των δραστηριοτήτων της.

Μπορείτε να συμμετέχετε στις δραστηριότητες της Ένωσης με δύο τρόπους:

1. Να γίνετε ψηφιακοί φίλοι (Digital Friends) της Ένωσης Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, λαμβάνοντας δωρεάν τις ηλεκτρονικές εκδόσεις. Για να γίνετε ψηφιακοί φίλοι, αρκεί να εγγραφείτε στο αντίστοιχο πεδίο στο πλαίσιο με την ένδειξη "Εγγραφή στα Newsletter μας".

2. Να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα Μελών της πρωτοβουλίας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2021 της Ένωσης και να γίνετε αυτομάτως συνδρομητές του περιοδικού ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και παραλήπτες των ηλεκτρονικών εκδόσεων, όπως και να συμμετέχετε σε όλες τις συναντήσεις της πρωτοβουλίας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2021. Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο πώς μπορείτε να γίνετε μέλη.

Πώς μπορείτε να γίνετε μέλη;

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

________________________________________

*Τα στοιχεία των μελών και των φίλων μας τηρούνται αυστηρά μόνο για το διάστημα της εγγραφής τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και δεν τυγχάνουν καμίας επεξεργασίας, με εξαίρεση τους φίλους και τα μέλη όπου ρητώς μας εκχωρούν άρθρα, δημοσιεύσεις, παρεμβάσεις, blogs, φωτογραφίες και σχετικές πληροφορίες προς δημοσίευση ή αναδημοσίευση στην παρούσα ηλεκτρονική σελίδα ή/ και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Ένωσης Πολιτών για την Παρέμβαση.